#IgualdeDiferents
#IgualdeProfessionals

#IgualdeDiferents #IgualdeProfessionals vol donar visibilitat al talent i a les capacitats que hi ha més enllà d’una discapacitat, i que massa sovint queden ocultes darrere la cortina dels estereotips. Perquè tots/es necessitem que el nostre entorn ens reconegui com professionals per poder créixer, presentem cinc il·lustracions per reflexionar sobre el tracte que, per desconeixement, freqüentment es dirigeix a les persones amb discapacitat.

Demostra el teu compromís, comparteix la campanya:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Si comparteixes aquesta mirada, comparteix la campanya, i ajuda’ns a convertir prejudicis en oportunitats; facilita que tots/es puguem desenvolupar les nostres capacitats en empreses que aposten per una verdadera cultura inclusiva.

Suma la teva empresa a la campanya

i celebra la setmana de la discapacitat amb la Fundació Eurofirms.

La millor forma de convertir a les persones que conformen el teu equip en agents del canvi és sensibilitzant amb accions que impactin d’una forma diferent. Et presentem 5 masterclass de la mà de les persones ambaixadores de #IgualdeDiferents #IgualdeProfessionals, experts/es amb una discapacitat i amb sobrades capacitats per inspirar, motivar i donar eines que retornen en el benestar de totes les persones que formen la teva organització.

Perquè crear una cultura inclusiva a la teva organització també és generar benestar en el teu equip, et proposem una setmana amb:

alex
Grupo 38078

Esport, valors i gestió de les emocions

Àlex Roca

Recorre amb l’Àlex les metes més significatives de la seva vida, l’aprenentatge que es desprèn de cada una d’elles mereix conèixer a aquest corredor de triatlons.

Amb l’esport com a eix central, l’Àlex et mostrarà eines que retornen en el teu benestar personal, creant igualment un símil per aplicar a les organitzacions els valors, dinàmiques i tàctiques del món de l’esport.

encarni-mobile

Mindfulness, aturar-se per avançar

Encarni Carrero

L’objectiu d’aquest taller és introduir la pràctica i els beneficis del Mindfulness a la vida quotidiana, tant en l’àmbit professional com en el social. Impacta sobre la salut, la funció immune i disminueix els riscos cardiovasculars.

En l’àmbit laboral ajuda a augmentar l’atenció, l’enfocament, la memòria o la creativitat. Incideix en la millora de les relacions socials i en el mateix benestar emocional. Coneix a l’Encarni i adquireix les eines que podràs posar en pràctica després d’acabar el taller.

encarni
Grupo 38087
lia

Introducció a Pilates

Lía Beel

Posa en pràctica exercicis de Pilates amb els que notaràs resultats immediats a la teva salut corporal.

Descobreix amb la Lía tècniques de respiració que podràs aplicar a la vida diària; redueix l’estrès i augmenta el control sobre situacions que et poden produir ansietat.

Grupo 38082

Transforma la teva realitat

Miriam Fernández

La Miriam et porta una història de superació, d’amor cap a un mateix i cap a les persones estimades, un relat sobre les ganes de viure, sobre la capacitat per convertir allò que a priori sembla negatiu en oportunitats per créixer i ser més feliç.

Deixa’t inspirar per una desbordant vitalitat amb l’humor com a principal aliat.

miriam
mobile-isabel
Isabel-ramirez

Alimentació conscient

Isabel Ramírez

Com a tècnica superior en ergonomia i psicosociologia laboral, i metge especialista en medicina del treball, Isabel desenvolupa programes de prevenció i promoció de la salut en l’àmbit de l’Empresa Saludable, i implementa programes de Mindfulness a l’àrea psicosocial.

Tota una experta en donar-te pautes pel teu benestar a la pròxima hora que passis amb ella.

Contacta'ns i t'explicarem en detall com incentivar una cultura inclusiva a la teva organització.

Molts col·laboradors ja s'han implicat a #IgualdeDiferents #IgualdeProfessionals

Grupo 38172
Grupo 38174
CMA-logo
BioSystems
Bricodepot
Grupo 38184
IskayPet
Grupo 38178
PuertoVenecia
Grupo 38220
spinreact
edp
uriach
agbar

Javier Royo

IL·LUSTRADOR

Crec que il·lustrar situacions d’aquest tipus ajuda a trencar muralles i molts prejudicis. La veritat és que tinc molta sort d’haver pogut il·lustrar la campanya, avui més que mai és important traslladar aquests missatges de forma visual i sintètica.

Ja ets una empresa compromesa?

Entra a l’àrea d’empresa per accedir a tots els teus materials.