23 novembre, 2021

Llancem la nostra campanya #IgualdeDiferents #IgualdeProfessionals amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat

Es tracta d’una campanya que pretén donar visibilitat al talent i les capacitats que hi ha més enllà d’una discapacitat.

A Fundació Eurofirms llancem, amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, la campanya #IgualdeDiferents #Igualdeprofessionals, amb l’objectiu de donar visibilitat al talent i les capacitats que tenen les persones amb discapacitat, que, sovint, queden ocults darrere dels múltiples estereotips existents.

La campanya es basa en 5 il·lustracions, realitzades pel prestigiós il·lustrador Javier Royo, que posen en evidència el tracte que, en ocasions, reben les persones amb discapacitat, per destacar la importància del seu reconeixement com a professionals per part del seu entorn.

Del 29 de novembre al 3 de desembre, les empreses es poden sumar a aquesta iniciativa i celebrar la setmana de la discapacitat amb Fundació Eurofirms.

Es tracta de sensibilitzar les persones que conformen els seus equips a través de 5 masterclass impartides, de forma online i des de Serveis Centrals, a Cassà de la Selva, per experts/es amb una discapacitat i que pretenen inspirar, motivar i donar eines que reverteixin en el benestar de totes les persones que constitueixen la seva organització.

Entre ells/es, tenim a Àlex Roca, corredor de triatlons, Miriam Fernández, cantant, actriu i conferenciant internacional, i Encarni Herrero, especialista en mindfulness i gestió emocional.

Si la teva empresa desitja participar en aquesta campanya i impulsar un entorn laboral inclusiu, escriu-nos a info@fundacioneurofirms.org.